News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Bedrijfsuitjes: 3 originele tips

Stel je voor: de zon schijnt, jij en je collega’s zijn druk bezig met een gave teambuildingactiviteit. Jullie lachen, kletsen en leren elkaar nóg beter en op een andere manier kennen. Klinkt goed, toch? Dat is precies wat bedrijfsuitjes kunnen bieden. Je werkt dagelijks samen met je collega’s. Hoe belangrijk is het dan om onderling een fijne sfeer te creëren? Juist – dat is van groot belang. Een bedrijfsuitje is een fijne manier om een positieve werksfeer te creëren en te behouden. Samen plezier maken buiten de werkvloer zorgt voor nieuwe energie, frisse inspiratie en hechte banden tussen jou en je collega’s.

 

Zin in een bedrijfsuitje? Geef je ideeën door!

Een origineel bedrijfsuitje bedenken ligt niet alleen bij personeelszaken of de personeelsvereniging. Het is juist leuk om jouw ideeën te delen. Vaak zorgt dat voor de meest originele uitjes waar iedereen enthousiast van wordt. Dus heb jij een leuk idee? Deel het met bijvoorbeeld je leidinggevende. Wie weet ben jij de bedenker van het volgende bedrijfsuitje.
 

Nog wat inspiratie nodig? Hieronder geven we 3 tips.

 

Tip 1: Fietssuppen

Suppen is een grote trend in Nederland. Staand op een groot surfboard peddel je door mooie grachten of uitgestrekte meren. Je hebt vast wel eens een supper voorbij zien komen op het water. Maar heb je ooit van fietssuppen gehoord?

Fietssuppen is een mix van fietsen en suppen op het water. Met een soort waterfiets op een supboard “fiets” je over meren en kanalen. Een unieke ervaring! Het zorgt voor hilarische momenten wanneer jij en je collega’s de balans proberen te vinden. 

P.S. Wist je dat ‘sup’ staat voor Stand-Up Paddling? Weer wat geleerd!

 

Tip 2: Expeditie Robinson

Kijk je wel eens naar Expeditie Robinson en denk je: ‘ik wil die proeven ook doen’? Nou, dat kan. In teams ga je de strijd aan in verschillende uitdagingen. Denk aan fysieke proeven, puzzels en strategische opdrachten. Teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen zijn onmisbaar als je wilt winnen. 

Expeditie Robinson biedt spanning en sensatie! Het is een unieke manier om elkaar beter te leren kennen. En wie weet ontdek jij wel een verborgen talent.

 

Tip 3: Workshop ijssculpturen

Een bedrijfsuitje in de winter? Dan is een workshop ijssculpturen perfect. Onder begeleiding van een professionele ijsbeeldhouwer maak je sculpturen uit grote blokken ijs. Het vereist samenwerking, creativiteit en precisie. 

Een leuke en uitdagende workshop dus! Ijssculpturen geeft je de kans om creatief te zijn en iets moois te creëren samen met je collega’s. 


En? Heb jij al toffe ideeën voor jullie volgende bedrijfsuitje? Deel ze dan met je collega’s en/of leidinggevende en ga ermee aan de slag. Dan wordt jullie volgende bedrijfsuitje sowieso een succes. Daar wordt vast nog lang over nagepraat!