News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Fit je vakantie door

De zomer is in volle gang. Hét moment om heerlijk te genieten van de buitenlucht! Dat kan natuurlijk liggend aan het strand, maar het kan ook een kans zijn om in beweging te blijven. Zin om naar buiten te gaan, maar weet je niet goed waar naartoe? Lees dan snel verder.

 

Pak de fiets en ga op pad

Nergens zoveel fietspaden als in Nederland! Ons land is super toegankelijk voor fietsers. Het is ook een mooie manier om veel van de omgeving te zien terwijl jij je conditie lekker op peil houdt. Zin om de omgeving te verkennen, zonder hetzelfde standaard rondje te fietsen? Kijk dan eens op Fietsnetwerk.nl. Hier staan allerlei gratis routes op. Koop een telefoonhouder voor je fiets, zet de route klaar op je smartphone en ga op pad!

 

Ontdek de omgeving te voet

Wandelen is een toegankelijke activiteit. Het is ook nog eens goed om je hoofd leeg te maken en te ontspannen. Rijd eens naar een mooie plaats en maak daar een wandeling, óf blijf lekker in de buurt. De keuze is aan jou. Benieuwd welke wandelroutes er in jouw omgeving zijn? Bestel dan het gratis routeboekje van Natuurmonumenten via deze website. Liever de route op je telefoon? Download dan een app met (wandel)routes zoals Komoot.

 

Op reis met de trein

Combineer comfort met avontuur! Met de trein reis je gemakkelijk door het land – een ideale manier om nieuwe steden te ontdekken. Kijk ook eens in de Spoordeelwinkel van NS, hier staan allerlei leuke uitjes. Neem bijvoorbeeld een dagje Efteling, ARTIS of Madurodam: goed bereikbaar met de trein en ook nog eens goed voor je beweging. Voor je het weet zit je aan de 10.000 stappen met zo’n dagje uit!

 

Avontuurlijke outdoor activiteiten

Zin om eens uit je comfort zone te stappen en iets totaal anders te doen? Ga dan eens boogschutten, naar een klimbos, padellen of volg een boksclinic. Allerlei leuke activiteiten die jou in beweging houden deze zomer!

 

Hopelijk kun je aan de slag met onze tips. Waar je ook voor kiest; we hopen dat je veel plezier hebt.

Gerelateerd Nieuws

Verkoeling opzoeken tijdens de zomerse warmte

Zomerse dagen kunnen heerlijk zijn! Maar die warmte kan ook een u...
Lees meer

Ga jij op digitale detox deze zomer?

We zijn altijd verbonden. Onze smartphone is vaak binnen handbere...
Lees meer